hardloopgroep mét hardloopverlichting

Loopgroep met hardloop verlichting (led vesten van ReflectiveSport)

Dit plaatje wilde ik toch (nog een keer) met jullie delen. Loopgroep Zandloper is al enige tijd klant bij ReflectiveSport.nl

Er zijn inmiddels een flink aantal InVincer Wildsaver Ledvest Club aangeschaft. De loopgroep heeft meerdere keren besteld. Op hun facebook pagina vond ik onlangs dit prachtige plaatje. Leden van de loopgroep met hun led vest aan in het donker in de sneeuw. Wat een gave foto.

loopgroep met hardloop verlichting en led vesten

De foto laat tevens zien hoe mooi dit type hardloopverlichting de grond voor hen kan verlichten. Wellicht niet zo fel zoals een chest light van o.a. Decathlon en Gato of andere merken (zie hier een overzicht * op bol.com) maar toch flink wat.

Heb jij ook een (nog) mooie(re) foto van jouwzelf of jouw loopgroep / atletiekvereniging met hardloopverlichting (led vest, hoofdlamp, ledarmbanden bijvoorbeeld) dan hoor ik dat graag. Stuur een mailtje naar info@reflectivesport.nl  en ik plaats ‘m voor je op de facebookpagina van ReflectiveSport.nl als je dat wilt!

Wil je meer informatie of ReflectiveSport.nl ook jouw loopgroep, hardloopvereniging, atletiekvereniging of wandelclub kan helpen om beter zichtbaar te zijn in het donker? Stuur mij (Vincent de Jong) een mailtje via info@reflectivesport.nl en ik neem snel contact met je op. O.a. Loopgroepen Hogezandloper , Loopgroep Zandloper, AV Generaal Michaelis, Chillrunning zijn jou al voor gegaan. Ik heb ook enige jaren op de looptrainersdag van de atletiekunie gestaan met een stand. Wellicht heb je mij daar ook ooit gezien!
*eventuele links naar andere websites zoals bol.com kunnen een affiliate link bevatten. besluit jij iets te kopen op die externe site dan kan het zijn dat er een commissie wordt afgegeven.
Reactie plaatsen