Hét led vest voor hardlopers

InVincer Wildsaver Led Vest Club

favoriet bij diverse Atletiekverenigingen en Loopgroepen

het one-size fits all reflectivesport led vest hardloopverlichting

InVincer® Led Vest Club

InVincer® by ReflectiveSport

Merk: InVincer® by ReflectiveSport. Staat voor betrouwbaarheid, comfort en functionaliteit. Een fantastische toevoeging aan het hardloop verlichting assortiment.

8 felle super led's

4 witte felle 5050 led's met grote lichtafgifte voorop en 4 rode felle 5050 led's achterop. Met deze led's ga je zeker gezien worden.

Oplaadbare accu 

Een via USB oplaadbare accu is meegeleverd en kan het vest voor ~12 uur voorzien van powerrrr. 

Goed verstelbaar

Het led vest is goed verstelbaar en komt in een small, medium, large en XL.
€ 39,95
Koop het vest hier!

PLUS punten van InVincer® led vest club

Betrouwbaarheid

Het is belangrijk dat je je tijdens het hardlopen geen zorgen hoeft te maken over de vraag: doet mijn verlichting het eigenlijk wel? Het InVincer® led vest club (voorheen Wildsaver led vest genoemd) is een heel betrouwbaar led vest gebleken. Een nieuwe en opgeladen accu gaat lang (12 uur in knipper stand) mee. Een goede kabelloop minimaliseert kabelbreuk hoewel het uiteraard van belang is om voorzichtig met een ledvest om te springen (zeker in de was, uiteraard altijd dan de accu loskoppelen). 

Witte verlichting voorop | Rode verlichting achterop

Dit Invincer® by ReflectiveSport led vest club heeft voorop 4 felle witte led lichtjes en 4 rode leds achterop (eigenlijk nog belangrijker). Voor de ultieme zichtbaarheid voeg je ook nog twee led armbanden aan je mandje toe om voor, achter, links en rechts goed zichtbaar te zijn. 

Reflecterende elementen voor EXTRA zichtbaarheid

Mocht je hardloop training flink uitlopen en de accu niet helemaal goed was opgeladen dan kan het voorkomen dat de verlichting uitgaat als je accu leeg is. Dan blijf je dankzij de fluoriserende elementen nog steeds veel zichtbaarder voor het verkeer. Uiteraard kun je ook een reserve accuutje meenemen in het handige vakje met klittenband rechts op de borst.

OPLAADBARE accu voor beide zijden

De oplaadbare accu/batterij levert stroom aan zowel de voor-als achterzijde van het led vest. Het voordeel van deze accu is dat je 'm eenvoudig kan loskoppelen en aan bijvoorbeeld je computer kunt koppelen met de meegeleverde USB kabel of aan je telefoonoplader. Daarbij is een oplaadbare batterij ook milieubewuster dan batterijen die je moet vervangen.

Klein zakje voorop voor meenemen reserve accu of sleutel etc

Een handig vakje voor op de rechterborst heeft beperkte ruimte voor een reserve accu of een enkele sleutel. 

kies eerst de kleur (dan de maat)

Oranje

Small, Medium, Large en XL
koop nu
€39,95/st incl verzending
led vest hardlopen invincer reflectivesport oranje hardloopverlichting

FLUOGEEL

MEEST VERKOCHT

Small, Medium, Large en XL
koop nu
€39,95/st incl verzending
oplaadbaar ledvest reflectivesport hardloopverlichting

Zwart

Small, Medium, Large en XL
koop nu
€39,95/st incl verzending

Garantie

3 jaar garantie op de led lampjes

Ik vind de kwaliteit van de gebruikte led's zo goed dat ik op de led's vier jaar garantie geef. Wat houdt dit in? Als er 1 led lampje defect raakt dan krijgt u binnen 3 jaar na aanschaf een vervangend led vest. Als een hele rij led lampjes het niet meer doet dat is het 99,9% kans dat het geen led defect maar een draadbreuk betreft en dit valt niet onder garantie.

2 jaar garantie op het textiel

Het vest is gemaakt van hoogwaardig textiel. Zo behoort het niet te scheuren en dient het zijn kleur te behouden. De klittenband is van een zachte soort. Hier krijgt u 2 jaar garantie op de goede werking. Er wordt geen garantie gegeven op bedrukkingen.

1 jaar garantie op de meegeleverde accu

Er wordt 1 oplaadbare accu meegeleverd met het ledvest. Hier krijgt u 1 jaar garantie op. De accu behoeft wel onderhoud in tijden dat u het vest nauwelijks gebruikt. Onderhoud betekent dat u de accu zo eens in de 2 maanden even moet opladen en aan het vest moet koppelen en het vest aanzetten. Zo blijft de accu in goede conditie!

Led vesten en hardloop verlichting voor uw loopgroep aanschaffen? 

Dat kan met flinke korting!

ReflectiveSport Wildsaver Led Vest

vraag hier een offerte aan voor bestellingen vanaf 10 stuks
hoge kortingen

Led Armbanden

vraag hier een offerte aan voor bestellingen vanaf 10 stuks
hoge kortingen

goedgekeurd voor & door loopgroepen


Diverse loopgroepen en atletiekverenigingen lopen al met ReflectiveSport led vesten. Zo heeft AV Generaal Michaelis uit Best al meer dan 400 vesten afgenomen voor haar lopers! Via looptrainer Gea Hut zijn er ook al meer dan 60 ledvesten verkocht. Ook Chillrunning heeft al meer dan 50 ledvesten aangeschaft. Loopgroep Zandlopers gebruikt ook al enige jaren de ledvest club.