Trainen voor de marathon? Veiligheid eerst. Zorg voor betere zichtbaarheid. Draag een ledvest tijdens je avondtraining met InVincer® hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden

Trainen voor de marathon? Veiligheid eerst. Zorg voor betere zichtbaarheid. Draag een ledvest tijdens je avondtraining met InVincer® hardloopverlichting, ledvesten en ledarmbanden

Moet jij voor de marathon van Rotterdam, Amsterdam of gewoon die halve marathon in jouw dorp hardlopen in het donker? Let dan even goed op. Het kan je leven redden.

Als je de uitdaging bent aangegaan om de marathon te gaan lopen dan is regelmatige training essentieel. Voor velen van ons die dit moeten doen naast je dagelijkse werkzaamheden betekent dit dat we de trainingen ook wel in de avonduren moeten afwerken, wanneer de wegen minder druk zijn maar de duisternis ons uitdaagt. Je moet je realiseren dat je in het donker aan het hardlopen bent. En veiligheid komt dan echt op de eerste plaats. Het is cruciaal om tijdens het hardlopen in het donker zichtbaar te blijven voor medeweggebruikers, vooral in deze donkere omstandigheden. 

Bij InVincer® hardloopverlichting begrijpen we de behoeften van de moderne atleet en hebben we ons gericht op het bieden van hoogwaardige, betrouwbare en comfortabele LED-veiligheidsvesten en -ledarmbanden. Onze producten zijn niet alleen ontworpen om je zichtbaarheid te maximaliseren door o.a. reflecterende strepen te integreren in een led vest, maar ook om je trainingen te verbeteren zonder in te boeten op comfort. Niets vervelenders dan hardloopkleding die niet comfortabel zit en je afleidt van je training. En nee, die 2 kleine reflectiestreepjes op je hardloopschoenen maken jou niet zichtbaar genoeg. 


Hardlopers opgelet! Waarom kiezen voor het InVincer® hardloopvest met verlichting? 4 tips! 

TIP 1. Oplaadbare LED-technologie: Onze LED-hesjes zijn voorzien van geavanceerde oplaadbare batterijen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen. Dit zorgt niet alleen voor gebruiksgemak, maar is ook milieuvriendelijk. Zo is de accu van de InVincer® ledvest club via USB vele malen oplaadbaar en is zo ontworpen dat zodra de accu bijna leeg is de verlichting voorop uitvalt maar achterop nog wel even door blijft schijnen. Daar waar je het meest kwetsbaar bent (van achteren) blijf je dus toch nog even zichtbaar en je bent geattendeerd op het feit dat je accu nagenoeg leeg is. 


TIP 2. Optimale Zichtbaarheid: Met alleen een reflecterend hesje ben je al beter zichtbaar dan alleen in je hardloopshirt. Wil je echter écht veiliger hardlopen in het donker draag dan InVincer® hardoop verlichting artikelen. Het vergroot je zichtbaarheid tijdens elke run enorm. Met krachtige witte LED's aan de voorkant en heldere rode LED's aan de achterkant, zorgen onze producten ervoor dat je actieve verlichting draagt en dat je vanuit alle hoeken goed zichtbaar bent. Daarnaast bieden ze verschillende verlichtingsstanden, waaronder continu branden en knipperen, zodat je je aan kunt passen aan verschillende omgevingen en omstandigheden. Niet elke hardloop verlichting heeft dit. 

3. Comfortabel Ontwerp: Onze vesten met led verlichting en armbanden met leds zijn ontworpen met het oog op comfort. Gemaakt van hoogwaardige materialen en goed verstelbare banden zorgen ze voor een goede pasvorm voor iedere sporter. Ook gebruiken we sluitingen die niet schuren over je kleding en eenvoudig zijn te verstellen.

4. Langdurige Prestaties: We begrijpen dat duurzaamheid ook essentieel is voor moderne atleten. Daarom worden de meeste ledvesten geleverd met een garantie op de individuele leds van 3 jaar, zodat je met vertrouwen kunt trainen. De accu kan vele malen worden opgeladen en kan ruim meer dan een jaar meegaan mits deze goed wordt behandeld (zoals ook af en toe opladen gedurende de maanden dat het ledhesje niet gebruikt wordt)


Wordt ook die InVincer® atleet die weet hoe hij veilig kan hardlopen in het donker

Sluit je aan bij de inmiddels duizenden hardloop/wandel atleten die vertrouwen op InVincer® om hun veiligheid te waarborgen tijdens avondtrainingen. Onze led-vesten en -armbanden zijn niet alleen geschikt voor hardlopers, maar juist ook voor wandelaars, ruiters, skaters en fietsers die zich in het donker op de weg bevinden. 

Laat een InVincer® hardloop artikel jouw metgezel zijn tijdens je marathonreis en neem vandaag nog de eerste stap naar een veiligere en succesvolle training. Kies je voor InVincer® dan val je extra op en blijf je zichtbaar en veilig. Want zeg nou zelf: je bent toch een enorme dommerd als je je marathon zou missen omdat je aangereden bent tijdens je avondtraining door een automobilist die jou niet gezien had?! 

Sportieve groet!

Vincent de Jong 

Vincent van ReflectiveSport hardloopverlichting InVincer ledvesten

InVincer® hardloopverlichting is exclusief verkrijgbaar via www.reflectivesport.nl en bol.com

Reactie plaatsen