Over Vinc​​​​ent

klanttevredenheid bovenaan

Klanten houden van zekerheid & kwaliteit
~ precies wat ik geef ~

Vincent van ReflectiveSport

50 jaar

Alive and kicking!! 🙌🏻

Trots

Supertrots op alle 3 mijn kids!  🙏🏻❤️

Blij!

Blij met mijn klanttevredenheidscijfer

🌟🌟🌟🌟🌟

10.000+

mensen beter zichtbaar

🥳

Wie is Vincent in 5 punten


  • Gedreven om klanten altijd een positieve ervaring te geven
  • Family man, vader van 3 sportieve kinderen
  • Geniet (met mate) van een mooi glas bier en/of wijn
  • >10 jaar online marketing/webshop ervaring
  • Leverancier van hoge kwalitatieve hardloopverlichting & led vesten

Kort mijn verhaal

Ondernemer geworden in Hong Kong


Na jaren in Nederland te hebben gewerkt ben ik samen met mijn vrouw in 2003 naar Hong Kong verhuisd. Zij werd uitgezonden en ik ging mee. Daar vond ik al snel een super leuke baan bij de Hong Kongse spoorwegen.


Na 3 jaar veel reizen voor dat bedrijf ben ik voor mijzelf begonnen als adviseur voor bedrijven die in Hong Kong/China zaken wilden doen. 


SmartShirts - Samen met twee vrienden heb ik in Hong Kong een "overhemden op maat" website voor de Europese markt opgezet. Deze heeft een aantal jaren goed gedraaid. Het e-commerce zaadje was geplant.


Eind 2011 ben ik samen met mijn vrouw (en inmiddels 3 kinderen) weer terug naar Nederland verhuisd. Vanaf 2013 richt ik mij vooral op de verkoop van hardloop verlichting en led vesten. Met het Uglow X-Vest was ik 1 van de eerste aanbieders van een hardloopvest met geïntegreerde verlichting. Meerdere merken zijn hierna ook de term X-Vest gaan gebruiken voor hun reflectiekleding en/of led vesten. 


Klanttevredenheid is voor mij heel belangrijk want een tevreden klant zal zeker terugkeren. Ontevreden klanten zie je namelijk zelden meer terug. U zult dan ook een hoge mate van service mogen verwachten bij uw levering. Ik vind altijd een oplossing die past bij een mogelijke klacht. 


Van de 622 Bol.com klanten die een beoordeling hebben achtergelaten zijn er 588 positief, 31 neutraal en slechts 3 negatief (waarvan er 1 toch positief is 😁) (status: April 2023). 


Via de onafhankelijke review website Webwinkelkeur kunnen klanten ook hun beoordeling achterlaten. Kijk hier naar de beoordelingen die middels 770+ beoordelingen komen tot een 9,0 gemiddeld (d.d. 28 sep 2022)!