het one-size fits all reflectivesport led vest is goede hardloop verlichting

Ultra Led Vest 

reflecterende elementen van het reflectivesport led vest

InVincer® by ReflectiveSport

Merk: InVincer® by ReflectiveSport. Staat voor betrouwbaarheid, comfort en functionaliteit. Een fantastische toevoeging aan het hardloop verlichting assortiment.

Witte verlichting voorop bij het ReflectiveSport Ultra Led Vest

Grote lichtopbrengst, níet fel

Geen felle verlichting maar wel een groot licht oppervlak, dus goed zichtbaar. Witte led band voorop en 2 rode ledbanden achterop. Doordat het vest een brede verlichting heeft is de lichtopbrengst groot maar niet fel!

de ultradunne accu van het reflectivesport ultra ledvest

Oplaadbare accu 

Een ultra dunne oplaadbare batterij is meegeleverd en kan het vest voor 12 uur voorzien van powerrrr
Dit ultra vest is een one size fits all hesje

Goed verstelbaar

Het led vest is goed verstelbaar en komt in een one-size-fits all. Het is echter niet geschikt voor kleine kinderen daar is het te ruim voor.
tijdelijk van € 34,95 voor €29,95

De PLUS punten van deze ultra led vesten

Betrouwbaarheid

Het is belangrijk dat je je tijdens het hardlopen geen zorgen hoeft te maken over de vraag: doet mijn verlichting het eigenlijk wel? Het Invincer® by ReflectiveSport Ultra vest is een heel betrouwbaar led vest gebleken. Een nieuwe en opgeladen accu gaat lang (12 uur in knipper stand) mee want de verlichting vraagt niet veel stroom. Een goede kabelloop minimaliseert kabelbreuk hoewel het uiteraard van belang is om voorzichtig met een led vest om te springen (zeker in de was). 

Witte verlichting voorop | Rode verlichting achterop

Sommige hardloop verlichting geeft verlichting aan 1 kant je lichaam (bv een led armbandje). Dit ultra vest geeft voor een goede streep wit licht af en achterop (eigenlijk nog belangrijker) één of twee brede banen  (afhankelijk van het type) aan rood licht. Voor de ultieme zichtbaarheid voeg je ook nog twee led armbanden (apart verkrijgbaar) aan je mandje toe om voor, achter, links en rechts goed zichtbaar te zijn. 

Reflecterende elementen voor EXTRA zichtbaarheid

Mocht je hardloop training flink uitlopen en de accu niet helemaal goed was opgeladen dan kan het voorkomen dat de verlichting uitgaat als je accu leeg is. Dan blijf je dankzij de vele fluoriserende elementen nog steeds veel zichtbaarder voor het verkeer. Uiteraard kun je ook een reserve accuutje meenemen in het handige vakje met ritssluiting voorop het vest. 

Extreem lichtgewicht led vest 

Je zult echt heel weinig led vesten tegenkomen op de markt die zo licht zijn als dit ultra vest (100-115 gram). Vandaar ook de naam ULTRA. Ultra licht van gewicht 🪶 dus. En gewicht dat er niet is hoef je dus ook niet mee te zeulen. 

Zéér dunne OPLAADBARE accu voor beide zijden

De zeer dunne oplaadbare batterij 🔋van slechts 13 gram levert stroom aan zowel de voor-als achterzijde van het led vest. Het voordeel van een hele dunne accu is dat je deze nauwelijks voelt zitten. Daarbij is het een oplaadbare batterij wat ten eerste heel handig is en ten tweede ook milieubewuster dan batterijen die je moet vervangen. De accu kan wel 12 uur mee (in knipper stand)

Kleine zakjes voor en achter voor meenemen kleine items

Twee handige zakjes geven voldoende ruimte voor je ID, sleutels, een gelletje, een bankpasje, een kleine telefoon of een reserve accu voor het led vest.

arrow_drop_up arrow_drop_down