top 5  hardloop verlichting donker hardlopen veilig led vest
licht gewicht hardloop ledvest

Ultra Led Vest Hardloopvest

reflecterende elementen van het reflectivesport led vest

InVincer® by ReflectiveSport

Merk: InVincer® by ReflectiveSport. Staat voor betrouwbaarheid, comfort en functionaliteit. Een fantastische toevoeging aan de TOP 5 hardloop verlichting op de markt. 

super licht gewicht - groot lichtoppervlak
check de versies

Ultra Vest B1

~115gram 🪶

koop nu

géén verzendkosten, niet goed geld terug, ruime garantie regeling*
invincer ultravest zwart B2 hardloopverlichting

Ultra Vest B2

~115gram 🪶

koop nu

géén verzendkosten, niet goed geld terug, ruime garantie regeling*
invincer ledvest hardloopverlichting a3y

Ultra VestA3Y

~115gram 🪶

koop nugéén verzendkosten, niet goed geld terug, ruime garantie regeling*

hardloopvest ultra A1Y, het origineel

> 2000+ van verkocht

Ultra Vest A1Y
KOOP NU
geen verzendkosten, niet goed geld terug, ruime garantie periode

top 5 ultra led vesten, omdat..

Betrouwbaarheid

Het is belangrijk dat je je tijdens het hardlopen geen zorgen hoeft te maken over de vraag: doet mijn verlichting het eigenlijk wel? Het Invincer® by ReflectiveSport Ultra vest is een heel betrouwbaar led vest gebleken. Een nieuwe en opgeladen accu gaat lang (12 uur in knipper stand) mee want de verlichting vraagt niet veel stroom. Een goede kabelloop minimaliseert kabelbreuk hoewel het uiteraard van belang is om voorzichtig met een led vest om te springen (zeker in de was). 

Witte verlichting voorop | Rode verlichting achterop

Sommige hardloop verlichting geeft verlichting aan 1 kant je lichaam (bv een led armbandje). Dit ultra vest geeft voor een goede streep wit licht af en achterop (eigenlijk nog belangrijker) één of twee brede banen  (afhankelijk van het type) aan rood licht. Voor de ultieme zichtbaarheid voeg je ook nog twee led armbanden (apart verkrijgbaar) aan je mandje toe om voor, achter, links en rechts goed zichtbaar te zijn. 

Reflecterende elementen voor EXTRA zichtbaarheid

Mocht je hardloop training flink uitlopen en de accu niet helemaal goed was opgeladen dan kan het voorkomen dat de verlichting uitgaat als je accu leeg is. Dan blijf je dankzij de vele fluoriserende elementen nog steeds veel zichtbaarder voor het verkeer. Uiteraard kun je ook een reserve accuutje meenemen in het handige vakje met ritssluiting voorop het vest. 

Extreem lichtgewicht led vest 

Je zult echt heel weinig led vesten tegenkomen op de markt die zo licht zijn als dit ultra vest (100-115 gram). Vandaar ook de naam ULTRA. Ultra licht van gewicht 🪶 dus. En gewicht dat er niet is hoef je dus ook niet mee te zeulen. 

Zéér dunne OPLAADBARE accu voor beide zijden

De zeer dunne oplaadbare batterij 🔋van slechts 13 gram levert stroom aan zowel de voor-als achterzijde van het led vest. Het voordeel van een hele dunne accu is dat je deze nauwelijks voelt zitten. Daarbij is het een oplaadbare batterij wat ten eerste heel handig is en ten tweede ook milieubewuster dan batterijen die je moet vervangen. De accu kan wel 12 uur mee (in knipper stand)

Kleine zakjes voor en achter voor meenemen kleine items

Twee handige zakjes geven voldoende ruimte voor je ID, sleutels, een gelletje, een bankpasje, een kleine telefoon of een reserve accu voor het led vest.