Over Vinc​​​​ent

klanttevredenheid bovenaan

Klanten houden van zekerheid & kwaliteit
~ precies wat ik geef ~

Vincent van ReflectiveSport
49 jaar
Alive and kicking!! 🙌🏻
Trots

Supertrots op alle 3 mijn kids!  🙏🏻❤️

Blij!
Blij met mijn klanttevredenheidscijfer

🌟🌟🌟🌟🌟

10000+

mensen beter zichtbaar

Wie is Vincent in 5 punten


  • Gedreven om klanten altijd een positieve ervaring te geven
  • Geniet (met mate) van een mooi glas bier en/of wijn
  • Family man, vader van 3 sportieve kinderen
  • >10 jaar online marketing/webshop ervaring
  • Leverancier van hardloop verlichting, led vesten en zichtbaarheidskleding

Ondernemer geworden in Hong Kong

Na jaren in Nederland te hebben gewerkt ben ik samen met mijn vrouw in 2003 naar Hong Kong verhuisd. Zij werd uitgezonden en ik ging mee. Daar vond ik al snel een super leuke baan bij de Hong Kongse spoorwegen. Na 3 jaar veel reizen (vooral naar Europa om daar dat topbedrijf te promoten) ben ik voor mijzelf begonnen. 


Samen met 2 van mijn vrienden (beiden Nederlanders) heb ik een "overhemden op maat" website opgezet die zich vooral op Nederland richtte. 


Eind 2011 ben ik samen met mijn vrouw (en inmiddels 3 kinderen) weer terug naar Nederland verhuisd. Vanaf 2013 richt ik mij op de  hardloop verlichting en led vesten. Met het Uglow X-Vest was ik 1 van de eerste aanbieders van een hardloopvest met geïntegreerde verlichting. Meerdere merken zijn hierna ook de term X-Vest gaan gebruiken voor hun reflectiekleding en/of led vesten. 


Klanttevredenheid is voor mij heel belangrijk want een tevreden klant zal zeker terugkeren. Ontevreden klanten? Die zie je namelijk zelden meer terug. U zult dan ook een hoge mate van service mogen verwachten bij uw levering. Ik vind altijd een oplossing die past bij een mogelijke klacht.

 

Van de 617 Bol.com klanten die een beoordeling hebben achtergelaten zijn er 583 positief, 31 neutraal en slechts 3 negatief (waarvan er 1 toch positief is 😁) (d.d. 28 sep 2022). 


Via de onafhankelijke review website Webwinkelkeur kunnen klanten hun beoordeling achterlaten. Kijk hier naar de beoordelingen die middels 770+ beoordelingen komen tot een 9,0 gemiddeld (d.d. 28 sep 2022)!