arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Vincent

klanttevredenheid bovenaan

Klanten houden van zekerheid en kwaliteit en dat is wat ik geef

Vincent van ReflectiveSport
48 jaar
Alive and kicking!! 🙌🏻
Trots

Supertrots op mijn 3 kids!  🙏🏻❤️

Blij!
Blij met mijn klanttevredenheidscijfer

🌟🌟🌟🌟🌟

Wie is Vincent in 5 punten


  • Leverancier van hardloop verlichting, led vesten en zichtbaarheidskleding
  • Gedreven om klanten altijd een positieve ervaring te geven
  • Geniet (met mate) van een mooi glas bier en/of wijn
  • Family man, vader van 3 sportieve kinderen
  • >10 jaar online marketing/webshop ervaring

Ondernemer uit Hong Kong maar nu weer in Nederland

Ondernemer geworden in Hong Kong

Na jaren in Nederland te hebben gewerkt ben ik samen met mijn vrouw in 2003 naar Hong Kong verhuisd. Zij werd uitgezonden en ik ging mee. Daar vond ik al snel een super leuke baan bij de Hong Kongse spoorwegen. Na 3 jaar veel reizen (vooral naar Europa om daar dat topbedrijf te promoten) ben ik voor mijzelf begonnen. 


Samen met 2 van mijn vrienden (beiden Nederlanders) heb ik een "overhemden op maat" website opgezet die zich vooral op Nederland richtte. 


Eind 2011 ben ik samen met mijn vrouw (en inmiddels 3 kinderen) weer terug naar Nederland verhuisd. Vanaf 2013 richt ik mij op de  hardloop verlichting en led vesten. Met het Uglow X-Vest was ik 1 van de eerste aanbieders van een hardloopvest met geïntegreerde verlichting. Meerdere merken zijn hierna ook de term X-Vest gaan gebruiken voor hun reflectiekleding en/of led vesten. 


Klanttevredenheid is voor mij heel belangrijk want een tevreden klant zal zeker terugkeren. Ontevreden klanten? Die zie je namelijk zelden meer terug. U zult dan ook een hoge mate van service mogen verwachten bij uw levering. Ik vind altijd een oplossing die past bij een mogelijke klacht.

 

Bol.com klanten geven ReflectiveSport een 9.6 voor levertijd, een 9.4 voor productinformatie, een 9.4 voor bezorging en een 9.0 voor contact (d.d. 9 maart 2020). 

Er worden cookies gebruikt |