Hét led harnas voor hardlopers

zeer hoge kwaliteit led's én USB oplaadbare accu's!

het one-size fits all reflectivesport led vest hardloopverlichting

RS Wildsaver Led Harnas

ReflectiveSport

Merk: ReflectiveSport. Staat voor betrouwbaarheid, comfort en functionaliteit. Een fantastische toevoeging aan het hardloop verlichting assortiment.

4 felle super led's

4 witte felle 5050 led's met grote lichtafgifte voorop en 4 rode felle 5050 led's achterop. Met deze led's ga je zeker gezien worden.

Oplaadbare accu 

Twee via USB oplaadbare accu's (slechts 9 gram!!) zijn meegeleverd en kunnen het vest voor ~10 uur voorzien van powerrrr (knipper stand). 

Goed verstelbaar

Het led vest is heel goed verstelbaar en is verkrijgbaar in one size fits all (niet geschikt voor kleine kinderen)
€ 34,95 (incl verzendkosten)
Koop het vest hier!

PLUS punten van wildsaver reflectivesport ledharnas

Betrouwbaarheid

Het is belangrijk dat je je tijdens het hardlopen geen zorgen hoeft te maken over de vraag: doet mijn verlichting het eigenlijk wel? Het ReflectiveSport Wildsaver led harnas is een heel betrouwbaar led vest. Een nieuwe en opgeladen accu gaat lang (~10 uur in knipper stand) mee. Een goede kabelloop minimaliseert kabelbreuk hoewel het uiteraard van belang is om voorzichtig met een ledharnas om te springen. 

Witte verlichting voorop | Rode verlichting achterop

Sommige hardloop verlichting geeft verlichting aan 1 kant je lichaam (bv een led armbandje). Dit ReflectiveSport Wildsaver led harnas heeft voorop 4 felle witte led lichtjes en achterop (eigenlijk nog belangrijker) vier felle rode lichtjes (5050 led's). Voor de ultieme zichtbaarheid voeg je ook nog twee led armbanden aan je mandje toe om voor, achter, links en rechts goed zichtbaar te zijn. 

Opvallende reflecterende elementen voor EXTRA zichtbaarheid

Mocht je hardloop training flink uitlopen en de accu was niet helemaal goed opgeladen dan kan het voorkomen dat de verlichting uitgaat als je accu leeg is. Blijf dankzij de fluoriserende elementen (harnas & de elastische banden) nog steeds veel zichtbaarder voor het verkeer dan zonder dit harnas. Uiteraard kun je ook een reserve accuutje meenemen.

Oplaadbare (via USB) accuutjes, 1 voor elke zijde

De oplaadbare accu/batterij levert stroom aan de ledjes aan. Het voordeel van deze accuutjes is dat je 'm eenvoudig kan loskoppelen en aan bijvoorbeeld je computer kunt bevestigen met de meegeleverde USB kabel of aan je telefoonoplader. Daarbij is een oplaadbare batterij ook milieubewuster dan batterijen die je moet vervangen. 

1 led harnas

1 super ledharnas

adviesprijs € 39,95
€ 34,95
One size fits all! 

meest gekozen

1 led harnas + 2 led armbanden

adviesprijs€60,85
€ 49,95

One size fits all!

Led vesten en hardloop verlichting voor uw loopgroep aanschaffen? 

Dat kan al met flinke korting!

Gato Led Safer Sport Vest

vraag hier een offerte aan voor bestellingen vanaf 10stuks

hoge kortingen

ReflectiveSport Wildsaver Led Vest

vraag hier een offerte aan voor bestellingen vanaf 10 stuks
hoge kortingen

Led Armbanden

vraag hier een offerte aan voor bestellingen vanaf 10 stuks
hoge kortingen

goedgekeurd voor & door loopgroepen


Diverse loopgroepen en atletiekverenigingen lopen al met ReflectiveSport led vesten en harnassen. Zo heeft AV Generaal Michaelis  al meer dan 250 led vesten afgenomen voor haar lopers! 

Garantie

4 jaar garantie op de led lampjes

Ik vind de kwaliteit van de gebruikte led's zo goed dat ik op de led's vier jaar garantie geef. Wat houdt dit in? Als er 1 led lampje defect raakt binnen 4 jaar na aanschaf dan krijgt u een vervangend led vest. LET OP: Als een hele rij led lampjes het niet meer doet dat is het hoogstwaarschijnlijk geen led defect maar een draadbreuk. Dit valt niet onder de garantie!

2 jaar garantie op het textiel

Het harnas is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hier krijgt u 2 jaar garantie op de goede werking. Er wordt geen garantie gegeven op bedrukkingen.

1 jaar garantie op de meegeleverde accu

Er worden 2 oplaadbare accuutjes meegeleverd met het ledharnas. Hier krijgt u 1 jaar garantie op. De accu behoeft onderhoud in tijden dat u het vest nauwelijks gebruikt. Onderhoud betekent dat u de accu zo eens in de 2 maanden even moet opladen en aan het vest moet koppelen en het vest aanzetten. Zo blijft de accu in goede conditie! Net als bij uw auto!
arrow_drop_up arrow_drop_down