Hét led vest voor hardlopers

favoriet bij diverse Atletiekverenigingen en Loopgroepen

het one-size fits all reflectivesport led vest hardloopverlichting

RS Wildsaver Led Vest

ReflectiveSport

Merk: ReflectiveSport. Staat voor betrouwbaarheid, comfort en functionaliteit. Een fantastische toevoeging aan het hardloop verlichting assortiment.

4 felle super led's

4 witte felle 5050 led's met grote lichtafgifte voorop en 4 rode felle 5050 led's achterop. Met deze led's ga je zeker gezien worden.

Oplaadbare accu 

Een via USB oplaadbare accu is meegeleverd en kan het vest voor ~12 uur voorzien van powerrrr. 

Goed verstelbaar

Het led vest is goed verstelbaar en komt in een small, medium, large en XL.
€ 34,95
Koop het vest hier!

PLUS punten van wildsaver reflectivesport led vest

Betrouwbaarheid

Het is belangrijk dat je je tijdens het hardlopen geen zorgen hoeft te maken over de vraag: doet mijn verlichting het eigenlijk wel? Het ReflectiveSport Wildsaver led vest is een heel betrouwbaar led vest gebleken. Een nieuwe en opgeladen accu gaat lang (12 uur in knipper stand) mee. Een goede kabelloop minimaliseert kabelbreuk hoewel het uiteraard van belang is om voorzichtig met een ledvest om te springen (zeker in de was, uiteraard altijd dan de accu loskoppelen). 

Witte verlichting voorop | Rode verlichting achterop

Sommige hardloop verlichting geeft verlichting aan 1 kant je lichaam (bv een led armbandje). Dit ReflectiveSport Wildsaver led vest heeft voorop 4 felle witte led lichtjes en achterop (eigenlijk nog belangrijker) vier felle rode lichtjes. Voor de ultieme zichtbaarheid voeg je ook nog twee led armbanden aan je mandje toe om voor, achter, links en rechts goed zichtbaar te zijn. 

Reflecterende elementen voor EXTRA zichtbaarheid

Mocht je hardloop training flink uitlopen en de accu niet helemaal goed was opgeladen dan kan het voorkomen dat de verlichting uitgaat als je accu leeg is. Dan blijf je dankzij de fluoriserende elementen nog steeds veel zichtbaarder voor het verkeer. Uiteraard kun je ook een reserve accuutje meenemen in het handige vakje met klittenband rechts op de borst.

OPLAADBARE accu voor beide zijden

De oplaadbare accu/batterij levert stroom aan zowel de voor-als achterzijde van het led vest. Het voordeel van deze accu is dat je 'm eenvoudig kan loskoppelen en aan bijvoorbeeld je computer kunt koppelen met de meegeleverde USB kabel of aan je telefoonoplader. Daarbij is een oplaadbare batterij ook milieubewuster dan batterijen die je moet vervangen.

Klein zakje voorop voor meenemen reserve accu of sleutel etc

Een handig vakje voor op de rechterborst heeft beperkte ruimte voor een reserve accu of een enkele sleutel. 

1 led vest

super led vest 

adviesprijs € 39,95
€ 34,95
Small, Medium, Large of XL

meest gekozen

1 led vest + 2 led armbanden

adviesprijs€60,85
€ 49,95

Small, Medium, Large of XL

hoge korting

2 led vesten + 2 led armbanden

adviesprijs €95,80
€ 79,95
Small, Medium, Large of XL

Led vesten en hardloop verlichting voor uw loopgroep aanschaffen? 

Dat kan met flinke korting!

Gato Led Safer Sport Vest

vraag hier een offerte aan voor bestellingen vanaf 10stuks

hoge kortingen

ReflectiveSport Wildsaver Led Vest

vraag hier een offerte aan voor bestellingen vanaf 10 stuks
hoge kortingen

Led Armbanden

vraag hier een offerte aan voor bestellingen vanaf 10 stuks
hoge kortingen

goedgekeurd voor & door loopgroepen


Diverse loopgroepen en atletiekverenigingen lopen al met ReflectiveSport led vesten. Zo heeft AV Generaal Michaelis  al meer dan 250 vesten afgenomen voor haar lopers! 

Garantie

3 jaar garantie op de led lampjes

Ik vind de kwaliteit van de gebruikte led's zo goed dat ik op de led's vier jaar garantie geef. Wat houdt dit in? Als er 1 led lampje defect raakt dan krijgt u binnen 3 jaar na aanschaf een vervangend led vest. Als een hele rij led lampjes het niet meer doet dat is het hoogstwaarschijnlijk geen led defect maar een draadbreuk. 

2 jaar garantie op het textiel

Het vest is gemaakt van hoogwaardig textiel. Zo behoort het niet te scheuren en dient het zijn kleur te behouden. De klittenband is van een zachte soort. Hier krijgt u 2 jaar garantie op de goede werking. Er wordt geen garantie gegeven op bedrukkingen.

1 jaar garantie op de meegeleverde accu

Er wordt 1 oplaadbare accu meegeleverd met het ledvest. Hier krijgt u 1 jaar garantie op. De accu behoeft wel onderhoud in tijden dat u het vest nauwelijks gebruikt. Onderhoud betekent dat u de accu zo eens in de 2 maanden even moet opladen en aan het vest moet koppelen en het vest aanzetten. Zo blijft de accu in goede conditie!
arrow_drop_up arrow_drop_down