Missie

Reflectivesport is dé partner van vaders, moeders, opa's, oma's, jongens, meisjes, vrienden, teamgenoten, clubgenoten en werknemers die veilig willen sporten in het donker, mist en schemer. Wij zijn dus partner van hardlopers, wandelaars, ruiters, fietser, kortom alle sporters en alle verkeersdeelnemers door heel Europa als het gaat om zichtbaarheid.

In verminderde lichtcondities zoals 's avond in het donker, in de schemer en mist wil je als sporter en verkeersdeelnemer toch echt goed zichtbaar zijn en dat is wat ReflectiveSport levert: zichtbaarheid!

Het is dan ook de missie van ReflectiveSport om het voor iedereen mogelijk te maken goed zichtbaar te zijn, veilig aan het verkeer deel te nemen en dus weer veilig thuis terug te keren bij je gezin, je kids, je familie. Of het nu gaat om hardlopers, wandelaars, fietsers, honden, paarden en hun ruiters, volwassenen en kinderen. 

Come home safe!!

eigenaar

bewaakt jouw bestelling

ontvangst verzending

tot bij u thuis

Hoi Vincent, Heel erg bedankt voor de supersnelle en goede service! Vandaag je pakketje ontvangen en zojuist gaan hardlopen ermee, ik ben een blij mens :) :) Fijne avond! 

Groetjes, Sanne
Hoi Vincent,  Ik kon je nummer even niet meer vinden op de site, maar wij hebben elkaar eerder gesproken over een led-vest. Ik wilde nog even bedanken voor je persoonlijke notitie en wilde je laten weten dat hij perfect zit en de donkere paadjes worden zelfs door het vest verlicht (je ziet dus waar je loopt). Helemaal top!  Mvg, Sander
Sander Nijman
Hallo Vincent, de leden van de loopgroep zijn enthousiast over de hardloophesjes. 

Krijg ook complimenten dat we goed zichtbaar zijn in het donker. Groet Gea Hut (meer over deze klant kan je binnenkort hier lezen)

Gea Hut | Looptrainster
Wij hebben jullie zending in goede orde ontvangen. Super hoe jullie te werk gaan !!! Daar kan een Belg nog iets van leren !!!! ;-) Van harte bedankt voor jullie mooie cadeau !! Vele groeten aan jullie voltallige team. groet, Bart
Bart | België
Hallo Vincent, we zijn net weer begonnen met ruim 30 deelnemers aan de starttorun cursus, die allemaal veilig door het donker willen lopen. Daarom willen we graag gebruik maken van je aanbod om nog eens 40 gele wildsaver reflectivesport vestjes af te nemen. Groet Frank
AV Generaal Michaëlis | Best

Hoi Vincent, Ik ben blij met het vest. Mooie kwaliteit. De eerste regenbuien moet hij nog doorstaan. Ik heb een 5 sterren review achtergelaten op jouw website. 

Vriendelijke groet, P. den Herder

 

Lees alle beoordelingen die zijn achtergelaten op Webwinkelkeur