Nieuw ledvest van InVincer , de Ultra serie hardloophesjes

Nieuw ledvest van InVincer , de Ultra serie hardloophesjes

InVincer heeft nieuw ledvesten ontwikkeld en het zijn allen beauty's geworden

🥁🥁🥁🥁🥁 (tromgeroffel) ......tadaaaaaa. de Invincer Ultra led vesten

Allereerst even Vincent: Waarom een nieuw ledvest ontwikkelen? Nou, dat vroeg ik mijzelf natuurlijk ook af voor ik er aan begon. Ik verkoop immers met veel succes het uitermate populaire InVincer Wildsaver Club ledvest én de InVincer Ledharnas. Bijna nooit klachten en dus bijna geen retouren.

Vraag uit de markt om lichtgewicht en comfort en garantie

Uit de markt krijg ik regelmatig feedback over het gebruik van huidige ledvesten in de markt. De meest gehoorde klachten zijn:

1. niet oplaadbaar

2. batterijhouder laat los , slechte kwaliteit

3. ledjes gaan los

4. draadbreuk, ledvest werkt daardoor niet meer

5. te zwaar (vest + accu)

6. oncomfortabel (stug, te klein)

7. leds niet fel genoeg of leds juist té fel

8. led voor en achter zelfde kleur verlichting (veelal rood)

9. ledvest niet wasbaar

10. erg korte garantie

Mijn idee, alle klachten oplossen in één nieuw ontwerp

Als ik dan de mogelijkheid heb om een nieuw ledvest toe te voegen in mijn assortiment dan vond ik wel dat het (nagenoeg) alle klachten zou moeten oplossen. Dus ben ik aan de slag gegaan en ben ik uitgekomen op de Ultra serie van Invincer. Allereerst de naam: ULTRA. Waarom deze serienaam? Met ULTRA in Ultra ledvest wordt vooral op het gewicht van het totale ledvest gedoeld maar ook op de zeer dunne vorm van de accu die het vest van stroom moet voorzien.

Rekening houdende met alle klachten over bestaande ledvesten moest het nieuwe ledvest dus:

1. oplaadbaar zijn

2. accu eenvoudig loskoppelbaar en heel dun zodat de drager deze niet teveel "voelt" tijdens het hardlopen

3. betrouwbaar (weinig uitval)

4.  goede bedrading en goede aansluiting op de accu

5. soepel materiaal dat lekker om lichaam zit

6. goed verstelbaar zijn en voor meerdere lichaamstypen geschikt

7. voorop een groot oppervlak aan witlicht dat niet verblindend is maar wel heel zichtbaar (zeggende: ik loop hard hier en dit is mijn voorkant)

8. achterop een groot oppervlak aan roodlicht dat niet verblindend is maar wel heel zichtbaar (zeggende: ik loop hard, dit is mijn achterkant)

9. eenvoudig schoon te maken, liefst in wasmachine

10. zo goed in elkaar zitten dat ik gerust 2 jaar garantie op het vest kan geven

Het resultaat een ultra lichte betrouwbare oplaadbaar goed zichtbaar ledvest 

En het resultaat mag er zijn. Ik heb een serie van 5 ultravesten ontwikkeld. Drie fluogele vesten zijnde de InVincer Ultra ledvest A1Y en de InVincer Ultra ledvest A2Y en de InVincer Ultra ledvest A3Y. De A1Y en A3Y hebben beiden rode verlichting in 2 banen verticaal op de rugzijde en de A2Y heeft een brede rode horizontale lichtband op de rugzijde. Alle 3 de vesten hebben veel lichtoppervlak (zowel rood als wit licht) en veel reflectiemateriaal om extra op te lichten als autolampen jou beschijnen.


Daarnaast heb ik ook 2 zwarte vesten ontwikkeld zijnde de en de InVincer Ultra ledvest B1 en de InVincer Ultra ledvest B2. Beiden zwart van kleur maar met bakken aan licht en reflectiemateriaal. Waarom zwart? Dit valt toch niet op in het donker? Hoewel fluogeel natuurlijk meer opvalt probeer ik met de zwarte versie van dit ledvest toch die hardlopers over de streep te trekken die er liever wat trendy uitzien (zelfs in het donker 🤪) maar toch goed zichtbaar door verlichting én reflectie. En ja, ze hebben gelijk. Zwart kleed mooi af.

top 5 hardloop vest donker


Waar te koop

De ultra vesten van InVincer zijn op dit moment te koop via: deze website via deze link en uiteraard ook via Bol.com via deze link


Reactie plaatsen