Voor welke activiteiten kan je een hardloop led vest gebruiken?

Voor welke activiteiten kan je een hardloop led vest gebruiken?

5 sporten/activiteiten waar je je hardloop led vest bij kunt gebruiken

  1. hardlopen πŸƒπŸ½β€β™‚οΈ | uiteraard voor hardlopen in het donker, hardlopen in mist, hardlopen in de regen en schemer. Je bent echt veel zichtbaarder door actieve verlichting bij je te dragen. Je straalt immer licht uit. Bij reflectievestjes moet je eerst verlicht worden (door autolampen bv) om te reflecteren en zichtbaar te zijn. Dat zou net te laat kunnen zijn
  2. wandelen πŸšΆπŸΎβ€β™€οΈ| uiteraard geldt voor wandelen in het donker hetzelfde als voor hardlopen in het donker. Dus zie punt 1.
  3. skaten πŸ›Ή | als jij wat later terugkomt van het skaten in het skatepark en je nog naar huis moet in het donker is het wel zo handig dat je jezelf laat zien aan medeweggebruikers. Skateboards zijn namelijk in de regel niet voorzien van een voor of achter licht.
  4. paardrijden πŸ‡πŸΏ | als je in het donker of schemer nog op je paard zit is het goed om zowel je paard als ook jouwzelf goed zichtbaar te laten zijn voor de omgeving en automobilisten. Omdat je hoog zit en dan een lampje draagt weet een automobilist wel dat het gaat om een ruiter en daar dan rekening mee moet houden
  5. fietsen πŸš΄πŸΏβ€β™€οΈ| hoewel het nooit een vervanging mag zijn voor verlichting die je wettelijk op je fiets moet hebben kan een led vest een significante verbetering van jouw zichtbaarheid betekenen. Omdat e-bikes en speed-pedelecs zo’n hoge snelheid kunnen hebben is het nΓ³g belangrijker om zo zichtbaar mogelijk te zijn. Helmen met verlichting zijn eigenlijk bij wet niet toegestaan maar over led vesten is niets beschreven behalve dan dat het nooit een vervanging mag zijn voor je vaste verlichting.

Tip: het ReflectiveSport Led Harnas is een led harnas kan je heel ruim verstellen en past het dus ook over je jas voor als je gaat paardrijden/wandelen/fietsen.

Reactie plaatsen