Gebruik van led vesten bij atletiekvereniging AVGM

Gebruik van led vesten bij atletiekvereniging AVGM

AVGM kocht inmiddels al meer dan 300 led vesten bij ReflectiveSport

update eind 2023: AVGM kocht al meer dan 300 (InVincer Ledvest Club). 

Begin 2017 al weer interviewde ik Frank Coppelmans van Atletiek Vereniging Generaal Michaëlis uit Best. Frank ontmoette ik op de Looptrainersdag van de Atletiekunie op Papendal. De genoemde getallen zullen nu vast enigszins gedateerd zijn (en de door AVGM gekochte aantallen hoger) maar de strekking blijft uiteraard hetzelfde.

led vest hardlopen invincer reflectivesport oranje hardloopverlichting

AVGM leden

dit zware ledvest (niet oplaadbaar en alleen rode ledjes) werd vervangen door het Wildsaver Ledvest

Per 1-1-2017 heeft Atletiekvereniging Generaal Michaëlis Best 604 leden. Hiervan zijn 149 wedstrijdatleten, 253 recreatieve hardlopers (waaronder 40 bootcampers). Ook 99 (nordic) wandelaars, 62 jury- en kaderleden (incl. trainers). Dan nog 8 heren veld, 6 dames zaal, 7 recreanten jeugd en 6 specials. Naast intervaltraining en bootcamp op de baan, trainen we vaak buiten de baan op de weg. Maar ook in het bos en op de hei. Op maandag tot en met donderdagavond lopen 1 tot 4 groepen onder leiding van gekwalificeerde trainers buiten de baan op de weg. De trainers lopen zoveel mogelijk in clubkleding en droegen hiervoor (redactie: voordat AVGM ledvesten bij ReflectiveSport kocht) een relatief zwaar reflectiehesje. Deze had rode lichtjes aan zowel de voor- en achterzijde. Met dit hesje was je wel goed zichtbaar maar het was relatief zwaar. Dit kwam door de 2 AA batterijen . Daarnaast was het minder comfortabel.

Contact AVGM en ReflectiveSport.nl

Op de Looptrainersdag van de Atletiekunie zag ik bij de stand van ReflectiveSport meerdere hesjes met verlichting, maar dat van Wildsaver (nu ReflectiveSport Wildsaver) was voor mij het meest ideaal. Ik heb dat direct gedeeld met 4 andere trainers van onze club, die daar ook aanwezig waren en toen hebben we gezamenlijk er 5 aangeschaft. Terug bij onze club heb ik mijn hesje laten zien aan trainer Ad, die de meeste avonden loopt en hij was zeer enthousiast. Hij gaf aan dat hij al 6 oude reflectiehesjes had versleten. Dit heb ik besproken met onze voorzitter TC Lopen, tevens budgethouder. Omdat Ad en ik overtuigd zijn van de kwaliteit van deze hesjes, kreeg ik toestemming om voor alle trainers en assistent-trainers een hesje aan te schaffen bij ReflectiveSport.nl

het ReflectiveSport Wildsaver ledvest is door AVGM al meer dan 300 gekocht! Een topvest dus!

Vooral de pasvorm in combinatie met de goede ledjes en de lichtgewicht oplaadbare batterij sprak iedereen aan.

Daarna ging het snel dat lopers in de loopgroepen ook die mooie hesjes met verlichting wilde hebben. Wekelijks word ik hiervoor aangesproken en kan ik weer een bestelling doen. De samenwerking met ReflectiveSport.nl verloopt zeer goed. Na een bestelling heb ik binnen 2 werkdagen de hesjes in huis. Ook de service is prima toen een batterij stuk bleek te zijn, werd per direct een nieuwe batterij toegezonden.

“Ik zou dus zeker andere hardloopclubs, trainers en hardlopers deze hesjes aan willen bevelen”, aldus Frank Coppelmans

Atletiekvereniging Generaal Michaëlis uit Best laat haar hardlooptrainers altijd goed zichtbaar training geven in het donker. Dus ledvest aan als je met een groep traint in het donker. De leden moeten in ieder geval een reflectievest dragen. Een ledvest is optioneel, maar gezien het feit dat ReflectiveSport al meer dan 250 stuks heeft geleverd lijkt het erop dat iedereen daar hardloopt met een ledvest van ReflectiveSport.

OOK DIT LEDVEST KOPEN VOOR UW VERENIGING, LOOPGROEP OF VOOR UWZELF? KLIK HIER

Reactie plaatsen