Loopsportplein Atletiekunie

Looptrainersdag gaat door!

Goed nieuws voor de deelnemende looptrainers én de organisatie na de persconferentie van 2 november 2021: de 25e editie van de Looptrainersdag mocht gelukkig doorgaan! En 6 November 2021 was het dan weer zover.

Ellen van Langen opent de looptrainersdag

Ellen van Langen (winnares van Olympisch goud op de 800 meter in 1992)  doet de opening en heet ruim 1100 deelnemers welkom.

Tussen de vele workshops in kunnen de 1100 deelnemers van deze looptrainersdag even "rusten" en rondlopen op het loopsportplein.

ReflectiveSport heeft wederom een stand

ReflectiveSport was ook in 2019 en de jaren daarvoor met een stand aanwezig op deze dag. De ultieme doelgroep voor ReflectiveSport is dan aanwezig namelijk looptrainers! 1100 wel te verstaan. een geweldige opkomst. Eigenlijk was het op tijden té druk bij de stand en liep het afrekenen van de InVincer Ledvest Club en vooral de InVincer Led Harnas iets te langszaam.

loopsportplein stand reflectivesport

Looptrainers dragen hardloopverlichting

Deze looptrainers hebben natuurlijk ook een voorbeeldfunctie als het gaat om zichtbaarheid als zij met hun loopgroep gaan trainen in het donker. Eigenlijk alle loopgroepen schrijven verplicht een vorm van het dragen van reflectie voor. Minimaal een reflectiehesje / veiligheidshesje maar liever nog een ledvestje.

ReflectiveSport heeft alle deelnemers de nieuwste versie van de Invincer Club, Invincer Led Harnas en de ultra vesten gepresenteerd. Er kon gepast, gevoelt en getest worden.

Erg leuk ook voor mij (Vincent de Jong) om weer vele enthousiaste vaste klanten tegen te komen.

ReflectiveSport is dan ook weer zeker van plan om bij de looptrainersdag editie 26 te zijn in November van 2022.

See you there!

#looptrainersdag #ledvesten #looptrainer #loopgroep #atletiekunie

Reactie plaatsen