X-Vest hardloopverlichting led vest

UPDATE: Het X-Vest LITE is nu gratis* verkrijgbaar en de X-Vest Standard nu bijna voor niks. Check de tekst en links ↓ hoe je deze kan verkrijgen!

ReflectiveSport.nl eerste 🥇 webshop met X-Vest

In 2012 ben ik (Vincent de Jong) gestart met het idee om een website op te zetten die zich volledig richtte op zichtbaarheidsartikelen zoals ledvesten, ledhesjes, reflectievesten, led armbanden, hoofdlampen, borstlampen. Er zijn op dit moment nog steeds erg weinig webshops die zich dáár volledig op richten. De X-Vesten series kwamen rond 2016-17 uit op de markt. 

X-Vest introductie

Rond 2017 introduceerde ik het X-Vest van STriple in Nederland. Het ledvest kwam in 3 soorten. De X-Vest RAW, het mooiste en duurste hardloopledvest uit deze range. De X-Vest Standard, kwalitatief echt helemaal top of the range en de X-Vest Lite, kwalitatief net zo goed maar net even wat minder ledjes en een wat simpelere uitvoering. 

X-Vest Lite led vest hardloopverlichting 

De X-Vest Lite is een lichtgewicht ledvest met 6 hoog kwaliteit witte led lampjes (voor de techneuten: 5050 leds) op de achterzijde van het vest. Waarom er indertijd door de leverancier gekozen is voor wit is mij een raadsel. Daarom heb ik rode domestickers laten fabriceren om de kleur van wit naar meer rood te brengen. Voorop het vest zit normaliter geen lampje. Ik lever (optioneel) voor weinig een handige magnetische ledclip erbij met witte leds die je eenvoudig aan de voorzijde van het ledvest kunt bevestigen zodat je ook van de voorzijde verlicht bent. 

Het vest heeft een aantal handige stretch pockets om een aantal zaken mee te nemen. Zoals je huissleutel, je telefoon (nee, jongens en meisjes... neem nou niet je iphone12 PRO mee, die is echt te zwaar om mee te zeulen), een gelletje etc. 

Het led vest wordt gevoed door een 2 knoopcelbatterijtje CR2032, deze zitten in een handig klein batterijhoudertje met een siliconenomhulsel die het spatwaterdicht maakt. Deze batterijhouder zit verstopt in de linkerbovenkant van het X-Vest. Er is voor dit ledvest ook een volledig waterdichte batterijhouder te verkrijgen voor een kleine meerprijs. Ook handig om mee te nemen als reserve onderweg mocht je batterypack leeg raken. 

De LITE versie verkocht voorheen voor €39,95..... nu is het led vest gratis* te krijgen via onderstaande link. *Alleen de verzendkosten van €4,95 hoef je te betalen. Check HIER de voorraad! Vergeet niet om 1. een ledclip voor de voorzijde erbij te kopen alsmede de mogelijkheid om 2. een volledig waterdichte batterijhouder en 3. nog wat reserve batterijtjes CR2032 in je mandje te stoppen.

bestel gratis jouw ledvest en betaal alleen verzendkosten ➜ GRATIS X-LEDVEST

x-vest lite hardloop ledvest hardlopen donker 

X-Vest Standard led vest hardloopverlichting

De X-Vest standard heeft 12 krachtige witte leds. Dit ledvest heeft dus een meer batterij nodig dan de X-Vest Lite. Daarom is gekozen voor een batterijhouder waarin  AAA (die dunne penlight batterijen) passen. Ook bij dit ledvest is gekozen voor witte leds maar je hebt uiteraard liever een meer rode gloed achterop dus ook hier worden rode dome sticker bij geleverd om zo het licht achterop anders te kleuren dan wit. 

Voorop is ook geen lamp meegeleverd dus hier adviseer ik ook om voor een kleine meerprijs een lampje toe te voegen aan je mandje.

De standard versie verkocht voor €49,95..... nu is het (zo lang de voorraad strekt) het led vest te koop voor een symbolisch bedrag van €9,95. Alleen de verzendkosten zijn al rond de €6 a €7 ...  Check HIER de voorraad (link tijdelijk offline).

x-vest hardloopverlichting led vest

X-Vest RAW led vest hardloopverlichting

xvest raw hardloopverlichting

De X-Vest RAW heeft 12 krachtige RODE leds op de achterzijde en een krachtige kantelbare lamp op de voorzijde. Dit ledvest heeft dus echt een meer krachtige batterij nodig dan de X-Vest Lite. Bij het XVest RAW kreeg je een koppelstuk om je eigen powerbankje op aan te sluiten. Maar ook de oplaadbare accu die ook past op Wildsaver ledvesten is geschikt als voeding. Met dit ledvest kan je niet over het hoofd gezien worden. Wat een bak licht. Niet normaal. 

De RAW versie verkocht voor €59,95 ~ €79 maar is volledig uitverkocht.

Reactie plaatsen