voetballen in het donker? dan heb je hardloopverlichting nodig!

voetballen in het donker? dan heb je hardloopverlichting nodig!

Hardloopverlichting en voetbal, wat hebben die met elkaar te maken?

Verzoek voor ledvestjes met alléén witte en alléén rode ledjes

Een paar maanden geleden kreeg ik het volgende bericht in mijn inbox: "Hoi, Ik ben bezig met het opzetten van een LED voetbal concept. Daarvoor willen we 2x 10 setjes met Ledharnassen kopen. Alleen heb ik 10x een volledig harnas in het rood nodig (rode lampjes) en 10x een volledig harnas in het wit nodig (witte lampjes). Kunnen jullie mij helpen? Dank alvast, Wesley van weplayunited.com"

Ik moest even schakelen. Tot dusver worden mijn ledvesten alleen gebruikt voor hardlopen, wandelen, skaten, fietsers gebruiken ze ook en ook ruiters die beter zichtbaar willen zijn. Maar voetballers? Nee, die had ik nog niet eerder als klant gehad. En de specificaties die Wesley wilde hebben, die kon ik eigenlijk ook niet leveren zo uit voorraad. Sporters in het verkeer willen eigenlijk altijd witte leds aan de voorzijde van het ledvest en rode leds aan de achterkant van het led hesje. Je geeft als hardloper of wandelaar met deze wit/rood verdeling aan in welke looprichting je gaat. Kom je de auto tegemoet of loop je in dezelfde richting.

En zouden mijn InVincer® led harnassen die Wesley in gedachten had wel zo geschikt zijn om goed onderscheid te maken tussen twee voetbalteams. Ik dacht van niet en ging nadenken. Wat voor ledvest geeft rondom één kleur licht en is beschikbaar in meerdere kleuren?

Hoe kan ik toch helpen met het ledvoetbal concept

Omdat ik het een gaaf idee vond en wel begreep wat hij wilde, namelijk twee teams voorzien van ledvesten die een geheel andere kleur hadden, heb ik uitgezocht of er ledvesten op de markt zijn die aan zijn concept idee zouden kunnen voldoen. Ik had wel wat ingedachten natuurlijk. 

Ik antwoordde: "ik verkoop eigenlijk alleen led harnassen met leds voorop wit en achterop rood. Ik snap dat je om de teams uit elkaar te houden één kleur per team wilt hebben. Maar wat je wilt bereiken kan op zich wel met dit product van een concullega ;-) ?? Zou dat een oplossing zijn? Of wat zouden nog andere voorwaarden moeten zijn waar het vest aan moet voldoen?" En ik mailde hem een link naar dit ledvest van Bee Safe


Soms is een product van een concurrent beter geschikt?

"Hoi Vincent, thanks voor je eerlijkheid. Inderdaad: wat zij bieden is meer wat ik zoek.  Stom dat nu de business naar je conculega gaat. Ik heb ook nog een led veld nodig. Kun je daar niet mee helpen?" Wesley vond het oprecht jammer dat ik nu business aan een concurrent had gegeven en vond dat jammer voor mij en gunde mij toch het leveren van "iets" anders. Maar een led veld? Nee, dat is voor ReflectiveSport géén core-business. 


"Hi Wesley, een led veld.... nee, dat ligt helemaal buiten mijn scope. Ik wens mijn conculega alle goeds en ik hoop dat het led voetbal concept een groot succes zal worden. Zie er in de toekomst graag een bericht over hoe het er mee staat. Succes met jouw business!"

Binnen 2 maanden was het leds voetbal concept door weplayunited.com gerealiseerd

Binnen 2 maanden !! (die houdt van doorpakken 💪🏼) kreeg ik een filmpje toegestuurd en wat mooie foto's van twee teams die tegen elkaar voetballen in het donker. Want leds voetbal wordt gespeeld in het donker natuurlijk (duh!). WEPLAYUNITED organiseert niet zelf led voetbaltoernooien maar levert alle "ingrediënten" voor een voetbalclub of team om dit led voetbal toernooi te organiseren. Dus de ledvesten voor de twee teams, de ledvelden en uiteraard een goede lichtgevende voetbal


Benieuwd? Bezoek de site van WEPLAYUNITED.COM maar eens als je als voetbalclub een led voetbaltoernooi wilt organiseren. Een unieke ervaring!! En ze organiseren/leveren ook nog ontzettend veel andere activiteiten. Mooi bedrijf!

Interesse in de bovengenoemde producten?

  • Via deze link koop je bij bol.com een gave ledvoetbal
  • Deze bal is wellicht nog gaver: de bright ball
  • Via deze link koop je bij bol.com ledvesten in 1 kleur waarmee je twee teams in het donker tegen elkaar kan laten sporten. Niet alleen geschikt voor voetbal natuurlijk maar ook voor volleybal, hockey, handbal, rugby etc. 

Over WEPLAYUNITED. Ik wil Wesley van WEPLAYUNITED bedanken voor het beschikbaar stellen van de leuke foto's van hun ledvoetbalconcept! Succes met dit nieuwe aanbod in jullie diensten! WEPLAYUNITED verenigt mensen middels game-events. En dat doen ze zowel offline als online, met èn zonder bewegen. Met ruim 2000 georganiseerde events sinds hun oprichting in 2017 en met een team van zo'n twintig man, zijn ze de grootste en bekendste aanbieder van game-events in Nederland en België.

ReflectiveSport is dé leverancier van hardlopend Nederland voor hoge kwaliteit hardloopverlichting, ledvesten en zichtbaarheidsartikelen. Wij maken sporters zichtbaar en zorgen dat ze gezien worden door het overige verkeer in weer en wind en vooral ook in het donker. ReflectiveSport heeft sinds 2013 al vele duizenden sporters beter zichtbaar gemaakt in het donker en daarmee bijgedragen aan een veiliger verkeer en het weer veilig thuis arriveren van de sportende mannen, vrouwen en kinderen!  


Reactie plaatsen